Web Analytics

Război între vicele Apostoliceanu şi Narcis Sofianu: „Domnul Sofianu e penibil, probabil că e prieten cu domnul primar”

de | 8.08.2019 13:37 | Politica si Administratie

# Săptămâna trecută, consilierul local liberal l-a atacat pe viceprimarul Piteștiului, spunând că acesta a semnat un acord pentru extinderea unui magazin pe spațiul verde din domeniul public # Ca replică, viceprimarul Apostoliceanu spune că sunt zeci de chioșcuri amplasate pe spațiile verzi și că va cere desființarea acestora

Vinerea trecută, la ultima conferință de presă a PNL Argeș, consilierul local Narcis Sofianu l-a atacat dur pe Sorin Apostoliceanu, viceprimarul Piteștiului.
”Domnul viceprimar Apostoliceanu nu înțelege ce înseamnă smart city, ce înseamnă un oraș normal. Smart city înseamnă să dai aprobare să pui barăci pe spațiul verde?”, a declarat atunci Narcis Sofianu, precizând că, în perioada în care a avut atribuții de primar (când Cornel Ionică era suspendat), Sorin Apostoliceanu a semnat un acord pentru extinderea unui magazin ce vinde produse naturiste, de la 9 mp la 21 mp, două treimi din spațiu ajungând să fie pe spațiul public în cartierul Eremia Grigorescu. Ulterior, primarul Cornel Ionică a dat notificare firmei respective să elibereze spațiul public. Drept urmare, firma ce deține magazinul și care a investit aproximativ 100.000 lei în modernizarea și extinderea sa a dat în judecată Primăria Pitești.
”Ceea ce a făcut domnul Apostoliceanu nu e numai nelegal, ci și imoral. Pe baza nepriceperii domnului Apostoliceanu, am ajuns iar să fie dată Primăria în judecată. Domnul Apostoliceanu dovedește o crasă incompetență privind toate problemele ce țin de administrația publică. Vom solicita în Consiliul Local eliberarea din funcție a domnului Sorin Apostoliceanu în baza art. 152, alineatul 5, din Codul Administrativ, pentru că nu și-a făcut treaba cum trebuie”, a mai spus săptămâna trecută Sofianu.

„Domnul Sofianu, săracul, e în campanie la PNL, sunt patru candidați și el e pe locul șase deja”

Am stat de vorbă și cu viceprimarul Sorin Apostoliceanu legat de acuzele formulate la adresa sa de către Narcis Sofianu.
„Am fost în Centru, pe Calea București, în piață, peste tot sunt puse chioșcuri pe spațiul verde. Domnul Sofianu e penibil. Probabil că e prieten cu domnul primar, de aceea nu și-a permis să îi spună nimic timp de trei ani și a găsit el o chestie că nu știu ce cu nu știu ce chioșc. Eu o să fac adresă către comisia din Primăria Pitești ce avizează chioșcurile ce funcționează pe spațiile verzi pentru a desființa respectivele chioșcuri. Am rămas cu gura căscată când am văzut afirmațiile domnului Sofianu. Asta e, s-a umplut de penibil, după părerea mea”, ne-a declarat Sorin Apostoliceanu.
L-am întrebat pe viceprimarul Piteștiului și dacă intenționează să îl acționeze în instanță pe Narcis Sofianu pentru acuzele aduse la adresa sa în cadrul conferinței de presă a PNL Argeș.
„Domnul Sofianu nu merită să fie dat în judecată. El, săracul, e în campanie la PNL, sunt patru candidați și el e pe locul șase deja. Probabil că încearcă să dea în cine e mai sus, ca să se vadă. Eu ar trebui să îl ignor. Dacă mă cobor la nivelul domnului Sofianu, îl cresc pe el, știți cum e în politică. Îl las în pace să măcăne, să vorbească ce prostii vrea el. Vom vorbi instituțional”, mai precizează Sorin Apostoliceanu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii