Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Rareş Bogdan, sigur pe victoria lui Nicolae Ciucă: Cea mai bună opțiune pentru România

Prim-vicepreședintele PNL a vorbit despre candidatura lui Nicolae Ciucă, dar și despre luptele actuale de pe scena politică. Rareș Bogdan a subliniat că actualul candidat liberal reprezintă „cea mai bună opțiune” pentru Cotroceni.

Rareş Bogdan, sigur pe victoria lui Nicolae Ciucă: Cea mai bună opțiune pentru România

Citește și: A murit Valentin Samungi, campion mondial la handbal în 1970

Potrivit liberalului, Nicolae Ciucă ar fi varianta ideală pentru cea mai înaltă funcție în stat, având în vedere contextul geopolitic. Totodată, Rareș Bogdan susține că acesta are în spate o carieră lăudabilă.

„Cea mai bună opțiune în acest moment pentru România, pentru Partidul Național Liberal este generalul Nicolae Ciucă. Este un om onest, echilibrat, este un om cu o carieră. În contextul regional extrem de complicat, eu personal vă spun că mă simt mult mai sigur cu un om ca Nicolae Ciucă la Cotroceni, decât cu doamne care conduc furnici sau cu domni care își aduc aminte viciat de anumite momente ale vieții… sau cu oameni care pur și simplu urează sănătate unor regi plecați de vreo șapte ani la cele veșnice. Noi am un om care are o carieră, care este familist convins, care a pornit de jos și și-a construit o carieră.  Este absolvent și șef de promoție 1985 la Academia Militară”, a explicat acesta.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...