Web Analytics
scris sâmbătă, 19.10.2024

Rapperul Wiz Khalifa a fost trimis în judecată în România

Rapperul american Wiz Khalifa, cunoscut pentru hituri internaționale și un stil de viață extravagant, a fost trimis în judecată în România după ce a fumat o țigară cu canabis în timpul unui concert la un festival organizat pe litoral. Incidentul s-a petrecut în vara acestui an, când artistul de 37 de ani, al cărui nume real este Thomaz Cameron Jibril, a aprins o țigară cu canabis în fața publicului prezent la eveniment.

Rapperul Wiz Khalifa a fost trimis în judecată în România

Conform portalului instanțelor de judecată, pe 16 octombrie 2024, a fost înregistrat un dosar pe rolul Secției penale a Tribunalului Constanța, în care Wiz Khalifa este acuzat de deținere ilegală de droguri de risc.

Citește și: Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV ale României s-a stins din viață

Incidentyul s-a petrecut în noaptea dintre 13 și 14 iulie, când forțele de ordine au intervenit pentru a-l ridica pe cântăreț. La acea dată, Poliția Română a anunțat că artistul american este cercetat penal pentru posesie de droguri. 

„La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru deținerea fără drept de droguri de risc. Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...