Raed Arafat: ”Este clar că varianta Delta are un impact mai mare pe tineri și pe copii”

de | 23.08.2021 18:50 | Actualitate, Home

Începerea anului școlar 2021-2022 coincide cu perioada în care varianta Delta Covid va avea un impact major asupra țării noastre. Deja cazurile de îmbolnăviri au început să crească la nivel național, partea proastă fiind aceea că varianta Delta îi afectează pe tineri și copii.

 

Citește și Înotătorii CS Dacia Mioveni 2012 au reușit o performanță în premieră

 

Șeful DSU, Raed Arafat. ”Este clar că varianta Delta are un impact mai mare pe tineri și pe copii. Noi am avut, din păcate, două decese la 30 de ani, fără comorbidități, iar astăzi, vorbeam cu cineva de o fată de 25 de ani, fără comorbidități, care se află în terapie intensivă într-un județ aproape de București. Sunt tineri care ajung în terapie intensivă. Unii dintre ei ajung într-o formă foarte gravă.

Cum va evolua valul 4 al pandemiei depinde inclusiv de comportamentul nostru și de respectarea regulilor de bază – mască, distanțare -, iar în plus, cine se vaccinează își face un bine, chiar dacă o face abia acum. Dacă faci Johnson & Johnson, în câteva zile ai imunitate”, a menționat secretarul de stat.

Acest articol este despre: coronavirus,Delta,raed arafat,tineri

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...