Web Analytics
scris luni, 28.10.2024

Puștii de la CSM Pitești s-au impus la Cupa Miercurea Ciuc la înot

În perioada 26-27.10.2024 a avut loc Cupa Miercurea Ciuc ediția a IV-a la înot. La competiție au participat 40 de cluburi cu 430 de sportivi. De la CSM Pitești au făcut deplasarea: Nae Adrian, Petre Eduard, Bălan Ionuț, Duminică Cosmin, Matei Ionuț, Ciobanu Andrei și Bălan Cosmin.

Puștii de la CSM Pitești s-au impus la Cupa Miercurea Ciuc la înot

Sportivii piteșteni au obținut numeroase medalii. Astfel, Duminică Cosmin, a luat aurul la categoria cadeți 12 ani, proba 200 m liber, aur la proba 200 m spate, aur la proba 100 m liber, aur la proba 100 m spate și tot aur la proba 50 m liber. De asemenea, sportivul s-a impus la proba   50 m spate și a luat argintul la proba 200 m mixt, în tinp ce la proba 100 m fluture și-a adjudecat medalia de bronz.

Citește și Exclusiv! Aurel Beldeanu, fost jucător al Craiovei Maxima: „Nicolae Dobrin a fost fabulos”

Alte rezultate:

Matei Ionuț, categoria cadeți 12 ani, argint la 200 m liber, argint la 100 m bras, argint la 50 m bras, argint la 100 m liber, aur la 200 m bras și 200 mixt și bronz la 50 m liber.

Petre Eduard, categoria Tineret, argint și bronz; Nae Adrian, categoria seniori, două medalii de bronz.

Bălan Ionuț, categoria cadeți 13 ani, argint.

Ciobanu Andrei, cadeți 12 ani, bronz.

Bălan Robert, categoria 7 ani, 3 medalii de aur și una de argint Antrenori: Viorel Ciobanu, Adriana Driga, Bogdan Chiria

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...