Web Analytics

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești , Bogdan Aristănțoiu, a salvat un câine dintr-un canal din pădurea Trivale

de | 7.02.2020 19:03 | Actualitate


 
În urmă cu aproximativ o oră, un echipaj al Poliției Locale Pitești a scos dintr-un canal din pădurea Trivale , din apropierea Palatului Copiilor, un câine care stătea în apă de ore bune, în imposibilitatea de a ieși. Un trecător a postat pe un grup al comunității locale( Pitesti, orasul meu) iar echipajul, din care făcea parte și Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, a văzut apelul și a oprit pentru a căuta ființa aflată în primejdie. Acesta a salvat animalul, care a zbughit-o spre cea mai apropiată curte din zonă, respectiv strada Trivale. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a răspuns, apoi, apelului de pe grup, pentru a-i liniști pe cei care așteptau rezolvarea.
„Eu am văzut postarea și cum eram în zonă cu echipajul, cu colegul, am localizat câinele. L-am vazut unde era, nu am stat pe gânduri și am coborât după el. Parea că a stat acolo ore bune, era destul de slăbit, l-am adus la suprafața canalului care are peste 2 metri. Este vorba despre un cățel de talie mijlocie spre mică, l-am scos și a plecat. Probabil că era din apropiere, pentru ca s-a îndepărtat spre o curte. Nu a reacționat în niciun fel, parcă mă aștepta”, ne-a declarat Bogdan Aristănțoiu. Așa cum îl cunosc cei apropiați, Bogdan ar fi salvat orice ființă aflată în pericol, chiar dacă nu era în misiune.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Bunã Seara.Am vazut postarea si am fugit imediat la fata loculu.Câinele din imagine seamana foarte mult cu câinele pe care łam pierdut acum 3saptamâni din żona Crinului . Raspunde la numele de Paco nu musca va rog cine il vede sa ma sunę la tel:0786350699.Este operat la picior in umrą uni accident de masina.Lam salvat de la moarte cu ajutorul medicilor de la bio baza .va rog sunatima daca il observati minę o sa fiu toata ziua in żona respectiva.

  2. si eu am fugit la fata locului semana asta cu verde cu cineva dar daca e iubitor de semeni nu-i mai zic nimic

  3. – Fapta-i buna … zgomotu-i aiurea !