Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Publicitatea, o problemă liber-schimbistă la Câmpulung

Într-un deceniu au apărut la Câmpulung trei regulamente de publicitate menite să reglementeze amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate în municipiul muscelean.

Publicitatea, o problemă liber-schimbistă la Câmpulung

Și nu că nu ar fi nevoie de așa ceva, mai ales că mare parte din centrul localității este sit istoric, adică zonă protejată în care nu se pot amplasa anumite suporturi de publicitate, iar firmele magazinelor trebuie să îndeplinească anumite condiții. Doar că de cum au fost adoptate, degrabă au apărut contestații și idei de completare și modificare, astfel că domeniul a stat mai mereu sub semnul unei îndoielnice aplicări a regulamentelor.
În ședința ordinară de lună mai a Consiliului local s-a propus adoptarea unei alte variante de regulament local de publicitate la nivelul municipiului Câmpulung. Și iar au apărut luările de poziție nu neapărat potrivnice, dar menite să sublinieze necesitatea efectuării unor modificări. Consecința a fost amânarea luării în considerare a proiectului, acesta urmând să suporte amendamente.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Spitalul Câmpulung, tot cu interimatul

Citește și Un muscelean a determinat sporirea numărului de panouri de afișaj electoral în întreaga țară

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită