Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

PSD susţine fermierii şi producătorii autohtoni. Ion Mînzînă: „În târgurile de la ţară găseşti viaţa adevărată”

Echipa PSD Argeș participă la târgurile de produse locale din comunele argeșene, care atrag atât localnicii, cât și vizitatori din alte zone care doresc să cumpere direct de la producători locali. Pe 13 octombrie, social-democrații au fost la Târgul anual de Sfânta Parascheva de la Miroși, eveniment organizat de primarul Marin Niță.

PSD susţine fermierii şi producătorii autohtoni. Ion Mînzînă: „În târgurile de la ţară găseşti viaţa adevărată”

„O spun de fiecare dată: Târgul de la Miroși este locul unde poți găsi cu adevărat produse românești! Întotdeauna vin cu mare plăcere aici, la oameni dragi și harnici! Târgul de la Miroși este o tradiție pe care merită să o menținem vie având în vedere bogăția ofertei și mulțimea celor care caută produsele de aici. PSD a sprijinit tot timpul producătorii autohtoni și o va face în continuare”, a subliniat Ion Mînzînă, președintele PSD și al CJ Argeș.

Din echipa PSD Argeș prezentă la Miroși au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședintele PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședinte CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, candidații la Camera Deputaților Cătălin Mîndroc și Ioana Făcăleaţă, administratorul public al județului Cristian Puiu, coordonatorul PES Activists Argeș, Viorel Enache, directorul general adjunct DRDP București, Eduard Dima, primari din zonă, consilieri județeni și locali.

Tot duminică, 13 octombrie, echipa PSD și ministrul Simona Bucura-Oprescu au fost și în mijlocul gospodarilor de pe Valea Râului Doamnei, la târgul de la Domnești.
Pe 10 octombrie, Ion Mînzînă a fost cu echipa PSD și în târgul de la Ștefan cel Mare, organizat de primarul Ion Parpală. „Aici, în târgurile de la țară, găsești viața adevărată și oamenii simpli, dar plini de suflet. Mă bucur să-i sprijinim pe cei care își vând produsele muncite cu atâta trudă. E important să înțelegem că acești oameni reprezintă temelia comunităților noastre. Fiecare roșie, fiecare kilogram de cartofi sau carne ascund povestea efortului lor. De aceea îmi doresc să-i susținem cu toată inima. Dacă pierdem agricultura locală, pierdem însăși identitatea noastră”, a spus Ion Mînzînă.
M.S.

Citește și Ambasadorul Vitenamului, vizită la CJ Argeș și la Primăria Pitești

Citește și Pitești – primul oraș din România care își face un plan de management al apelor pluviale

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Parc cu amintiri la Câmpulung

Asociația „Zi de Bine”, coordonată de Melania Medeleanu, în colaborare cu Primăria Câmpulung...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...