Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

PSD și PNL intră, separat, în lupta pentru prezidențiale. Soarta coaliției, văzută de Marcel Ciolacu

PSD a decis vineri că va avea propriul candidat la prezidențiale. Marcel Ciolacu a declarat că hotărârea a fost luată într-un for statutar al partidului, precizând că este „ferm convins” că partidul pe care îl reprezintă „va câștiga”. Totodată, Ciolacu spune că actuala coaliție nu va avea de suferit în urma alegerilor prezidențiale.

PSD și PNL intră, separat, în lupta pentru prezidențiale. Soarta coaliției, văzută de Marcel Ciolacu

Citește și Update. Foto cu incendiul din Argeș, de la fabrica „Martur”. Care a fost cauza

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că Partidul Social Democrat va avea propriul candidatpentru funcția de președinte al României, conform deciziei luate în cadrul unui for statutar al partidului, și este încrezător că partidul său câștiga alegerile prezidențiale.

„Am spus şi ieri, dacă vreţi vă spun şi astăzi şi mâine. Noi am decis într-un for statutar, ieri, foarte clar – Partidul Social Democrat va avea candidat pentru funcţia de preşedinte. Nu există dacă…Sunt ferm convins că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale, iar cea mai mare şansă o să ne-o daţi dumneavoastră, românii, când o să faceţi o raportare la cei 20 de ani de preşedinţi de dreapta”, a spus Marcel Ciolacu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită