Web Analytics
scris miercuri, 07.01.2015

PSD-iştii au început anul cu o vânătoare la Mozacu

# Prefectul Oprescu și fostul deputat Filip Georgescu, invitații lui Don Armando Chiriloiu la o socializare cu… mistreţi.

PSD-iştii au început anul cu o vânătoare la Mozacu

Chiar la început de an, mai exact duminica trecută, prin pădurile de la Mozacu a răsunat puternic cornul de vânătoare, în cadrul unei acţiuni organizate de Direcţia Silvică Argeş. Evenimentul a fost unul de socializare, iar printre invitaţii directorului de la Păduri, Armand Chiriloiu, s-au numărat prefectul Mihai Oprescu, şefii ocoalelor silvice din judeţ, dar şi fostul deputat PSD Filip Georgescu. Don Armando Chiriloiu ne-a dat asigurări că vânătoarea a beneficiat de toate autorizaţiile (asta ca să nu-i mai iasă vorbe) iar întreaga acţiune a fost plătită în cadrul cotei de recoltă. Şeful DS Argeş nu a vrut totuşi, sub nicio formă, să ne dea amănunte despre numărul mistreţilor sacrificaţi pe altarul sângeros al social democraţiei argeşene şi nici să îi deconspire pe participanţii la vânătoarea de început de ani. Chiriloiu ne-a comunicat sec că acţiunea organizată de Direcţia Silvică în pădurea Mozacu nu face obiectul unor informaţii de interes public. Motivul? „Unii dintre cei care au participat nu doresc să se afle că sunt vânători şi mai sunt alţii care au participat dar au spus că sunt plecaţi în altă parte”, şi-a motivat şeful DS Argeş lipsa de transparenţă. Probabil în această ultimă categorie a celor care au plecat la vânătoare, dar au preferat să spună că merg în altă parte, se înscrie şi fostul deputat Filip Georgescu, a cărui prezenţă la Mozacu ne-a fost confirmată până la urmă de Armand Chiriloiu. Asta deşi, contactat de noi, pe această temă, Filip Georgescu ne-a spus scurt: „Eu n-am fost acolo, domnişoară! Eu sunt pensionar. Pe mine nu mă mai bagă nimeni în seamă…”.
Iustina HARCO-BURCEA

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...