Web Analytics

PSD insistă pentru descentralizarea gestionării banilor din PNRR

de | 14.12.2021 10:01 | Actualitate, Politica si Administratie

România trebuie să aibă proiecte care să angajeze benefic resursele financiare ale Planului Național pentru Redresare și Reziliență, afirmă deputatul de Argeș al PSD, Simona Bucura Oprescu.

De aceea PSD a insistat și insistă pentru includerea ca autorități contractante, alături de ministere, și a Agențiilor de Dezvoltare Regională și a Consiliilor Județene. 🖋O Ordonanță de Urgență în acest sens este gata să intre în procesul de adoptare.

Citește și: Simona Bucura Oprescu: “ Îmi doresc să regenerăm PSD Câmpulung Muscel”

Descentralizarea gestionării banilor din PNRR va permite autorităților județene și locale să-și asume și să implementeze proiecte benefice comunităților locale, fără ca investițiile să mai fie blocate sau întrerupte de lanțul birocratic sau de diversele interese politice de la centru!

𝑷𝑺𝑫 𝒂 𝒓𝒆𝒖𝒔̦𝒊𝒕 𝒔𝒂̆ 𝒊𝒎𝒑𝒖𝒏𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒏𝒆𝒈𝒐𝒄𝒊𝒆𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒄𝒐𝒂𝒍𝒊𝒕̦𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒈𝒖𝒗𝒆𝒓𝒏𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒆𝒏𝒕𝒓𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒖𝒕𝒊𝒍𝒊𝒛𝒂̆𝒓𝒊𝒊 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒏 𝑷𝑵𝑹𝑹!𝑨𝒔𝒕𝒇𝒆𝒍, 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏𝒂𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒄𝒖 𝒊𝒎𝒑𝒂𝒄𝒕 𝒂𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂 𝒅𝒆𝒛𝒗𝒐𝒍𝒕𝒂̆𝒓𝒊𝒊 𝒓𝒆𝒈𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆 𝒗𝒐𝒓 𝒇𝒊 𝒈𝒆𝒔𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝑨𝒈𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝑫𝒆𝒛𝒗𝒐𝒍𝒕𝒂𝒓𝒆 𝑹𝒆𝒈𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂̆.𝑨𝒄𝒆𝒔𝒕𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒎𝒆𝒄𝒂𝒏𝒊𝒔𝒎𝒖𝒍 𝒄𝒆𝒍 𝒎𝒂𝒊 𝒆𝒇𝒊𝒄𝒊𝒆𝒏𝒕 𝒔̦𝒊 𝒎𝒂𝒊 𝒓𝒂𝒑𝒊𝒅 𝒅𝒆 𝒖𝒕𝒊𝒍𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒏𝒆, declară deputatul de Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole