Web Analytics

PSD îl bagă în ședință pe Cătălin Rădulescu

de | 15.03.2017 09:52 | Politica si Administratie

radulescu

Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, va fi băgat în şedinţă de către PSD după declaraţiile făcute pentru „Adevărul”, că vrea să pună tunurile cu apă pe protestatarii din Piaţa Victoriei şi că deţine o mitralieră AKM păstrată din perioada Revoluţiei din 1989. Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 15 martie, pentru EVZ că în ședința deputaților social-democrați de lunea viitoare va fi discutat cazul deputatului PSD Cătălin Rădulescu.

Cătălin Rădulescu a fost criticat şi de către colegii săi din partid: ”De 24 de ore aştept cel puţin nişte scuze. Rolul unui parlamentar nu este nici să disperseze românii cu tunurile de apă, nici să păzească weltanschauungul cu AKM-ul în mână, nici să muncească pe 5.300 lei, dacă este nemulţumit, în condiţiile în care este parlamentar într-un partid de stânga, într-o ţară plină de pungi de sărăcie”, a scris pe Facebook senatorul PSD Horia Nasra .

Parchetul General s-a sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice în urma declaraţiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu.

După ce a fost sesizat Parchetul, deputatul Rădulescu a spus că în interviurile recente a mințit pentru că îi place să își bată joc de jurnaliști, că nu există nici o armă şică a vrut doar să facă mișto.

„Nu e nicio armă în dotare decât de vânătoare, mâine o să spun că am o bombă atomică, ca să îi prostesc iarăși pe anumiți jurnaliști, ca să meargă să vadă. Poate am vreo bombă atomică acasă. Tocmai Poliția s-a dus și a căutat acolo și a văzut că nu e nimic din ce s-a spus, dar e frumos că jurnaliștii mai pică și în plase de genul ăsta”, a spus Cătălin Rădulescu la Digi 24.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii