Web Analytics

PSD Argeş: „În economie, ca şi-n sănătate, PNL nu a făcut mai nimic…”

de | 12.10.2020 10:05 | Actualitate, Politica si Administratie

Conducerea PSD Argeş taxează deciziile luate de Guvernul Orban şi precizează că suferinţa oamenilor a reprezentat doar o bună oportunitate pentru liberali pentru „a băga adânc mâna în banii românilor”.

În economie, ca și-n sănătate, PNL doar a promis și n-a făcut mai nimic!

Industria, turismul, agricultura au căderi fără precedent. Sute de mii de locuri de muncă au dispărut. Veniturile statului sunt grav afectate, în timp ce împrumuturile au ajuns la niveluri sufocante.

În același timp, din datele DNA aflăm despre spăgi de sute de mii de euro, despre contracte măsluite și despre legăturile de tip mafiot, dintre șefii UNIFARM, numiți sau protejați de PNL și firmele de casă ale liberalilor către care s-au scurs contractele cu dedicație și banii statului.

E revoltător să vedem cum PNL a profitat de suferința oamenilor şi de starea de urgență pentru a băga adânc mâinile în banii românilor, aşa cum s-a întâmplat la Unifarm. Și tot acest timp le transmitea că nu mai sunt bani și pentru ei, pentru majorările legale de alocații, pensii ori salarii!”, informează conducerea PSD Argeş.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Da,a făcut psd ul în 30 de ani,ceva cu moț!!!!

  2. Manzana, uita-te la tine! Esti penibil!
    Voi ati facut ceva in toti anii astia cat ati indobitocit judetul asta?