Web Analytics

Proxeneții care plasau prostituate de lux în străinătate, în arest la domiciliu

de | 14.09.2017 12:37 | Actualitate

politisti 2Proxeneții din Argeș trimiși după gratii la sfârșitul lunii iunie au fost plasați în arest la domiciliu. Tribunalul Argeș a înlocuit, marți după-amiază, măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu, în cazul membrilor grupării de proxenetism destructurată de DIICOT în ultimele trei luni.

„Admite cererile formulate de inculpaţii Dănilă Roberto-Marian, Dîrnea Iulian, Ivan Adrian-Gigi, Alexandru Marius-Ion, Alexandru Marius-Daniel, Popescu-Dumitru Alexandru, Cazacu Geovanni Adelin, Tudorache Marian, Ursu Flavius-Octavian, Bloju Alexandru-Florentin, Scarlat Ionuţ-Răzvan (…) Gheorghe Daniel, Tismănaru Marius-Claudiu şi sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti. În baza articolului 242 alineatul 2 din Codul de procedură penală, înlocuieşte măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpaţii Dănilă Roberto-Marian, Dîrnea Iulian, Ivan Adrian-Gigi, Alexandru Marius-Ion, Alexandru Marius-Daniel, Popescu-Dumitru Alexandru, Cazacu Geovanni Adelin, Tudorache Marian, Ursu Flavius-Octavian, Bloju Alexandru-Florentin, Scarlat Ionuţ-Răzvan, (…), Tismănaru Marius-Claudiu, cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în sentința emisă de tribunalul Argeș.

Rețeaua de proxenetism, cu ramificaţii în mai multe ţări din Europa, a fost înfiinţată în Piteşti, în 2011. Gruparea, care a făcut cel puţin 5 milioane de euro din prostituţia de lux, era condusă de Marius Alexandru, cunoscut sub numele de „Vader” sau „Naşul”. Pe lângă acesta, la momentul destructurării au fost săltaţi de mascaţi şi reținuți peste 30 de alți membri ai grupării.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii