Web Analytics

Protocol între ANAF şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică

de | 17.02.2017 08:46 | Actualitate

Agenția Națională de Administrare Fiscală și Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică – I.C.I. Bucureşti vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informatii.

Potrivit acestuia, ICI Bucureşti va pune la dispoziţia A.N.A.F. datele necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor care îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea și combaterea evaziunii şi fraudei fiscale. Astfel, Protocolul are ca obiect colaborarea părţilor în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucureşti ale deținătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro).

Furnizarea datelor de către ICI Bucuresti se va realiza cu respectarea legislaţiei în vigoare.

anafMenționăm că Directia Generală Tehnologia Informatiei din cadrul A.N.A.F. va asigura aplicația informatică de interogare domeniu/vizualizare răspuns, în scopul obținerii de informații despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucureşti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informațiile, conform procedurii comune de lucru.

Proiectele de acte normative, inițiate de ANAF, sunt fãcute publice pe site-ul instituției la adresa www.anaf.ro, domeniul INFO ANAF/ Transparenta decizionala. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relații Publice și Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul în str. Apolodor nr.17, sector 5, București.

Eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la acest proiect de act normativ pot fi transmise în scris la Serviciul Comunicare, Relații Publice și Mass-Media – cu mențiunea “Conf. Legii nr. 52/2003”, la următoarele adrese:
-Prin scrisori la adresa poștală: Agenția Națională de Administrare Fiscală, str. Apolodor nr. 17, sector 5 București 050741 – la Serviciul Comunicare, Relații Publice și Mass-Media
-Electronic la adresa de mail: relatiipublice@anaf.ro
-Prin fax la numărul: 021-319.98.57.

Pentru a avea acces la informațiile de presă privind aplicarea Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în Agenția Națională de Administrare Fiscală, se poate accesa domeniul INFO ANAF/Comunicate de presă aflat pe site-ul instituției.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii