Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Prostituate tâlhărite în Pitești. Bărbatul a fost încarcerat

Prostituate tâlhărite în Pitești. Bărbatul a fost încarcerat

Un argeșean a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit două femei care se prostituau.

Luni, 21 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Pitești au continuat cercetările în dosarul de tâlhărie calificată și au făcut o percheziție la domiciliul bărbatului în vârstă de 29 de ani, din comuna Corbi.

La data de 27 septembrie a.c., prin violență fizică, bărbatul ar fi sustras un telefon mobil și suma de 200 de lei de la o femeie de 44 de ani, din Bihor, cu care inițial a întreținut relații sexuale contra cost într-o zonă împădurită din apropierea străzii Depozitelor, din municipiul Pitești.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul ar mai fi comis și în luna august 2024 o altă infracțiune cu același mod de operare, deși faptă nu a fost sesizată. A luat de la o tânără de 22 de ani, din Bradu, care practica prostituția tot pe strada Depozitelor, 2 telefoane mobile și suma de 300 de lei.

Citește și A făcut accident deși avea dreptul de a conduce suspendat

Polițiștii au făcut o percheziție la locuința bărbatului, de unde au fost ridicate bunuri despre care există indicii că au fost folosite la comiterea faptelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...