Web Analytics
scris miercuri, 25.09.2024

Pronunțarea în dosarul Monicăi Macovei, amânată

Curtea de Apel Constanța a amânate cu o lună pronunțarea în dosarul în care fostul ministrul al Justiției Monica Macovei este cercetat pentru vătămarea corporală din culpă. Macovei a contestat condamnarea de 6 luni cu suspendare, pentru vătămarea corporală din culpă, primită, în primă instanță.

Pronunțarea în dosarul Monicăi Macovei, amânată

Magistrații Curții de Apel Constanța au analizat contestația depusă de Macovei și, potrivit surselor citate de Ziua de Constanța, au amânat pronunțarea pentru data de 24 octombrie 2024. Ilie Constantin, motociclistul rănit în accidentul de pe DN39, prezent la ședința de judecată, a afirmat că Macovei încearcă să primească achitare în dosar.

Citește și: Criză în sănătate. Pacienți cu cancer, trimiși acasă din lipsă de medicamente

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, „la 08.10.2022, Macovei Monica-Luisa conducea autoturismul pe DN 39, în apropierea municipiului Mangalia și, din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, viața fiindu-i pusă în primejdie“.
 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită