„Proiectul meu principal este acela de a lupta pentru drepturile femeilor”

de | 3.11.2016 17:10 | Politica si Administratie

# Candidatul PMP la Camera Deputaţilor, Alina Frătică, le-a prezentat membrilor şi simpatizanţilor de partid proiectul cu care va merge în Parlament, dar şi în faţa electoratului

Diplome, cupe şi multe surprize pentru sportivii argeşeni! Sâmbătă, 29 octombrie, a avut loc prima ediţie a competiţiei „Cupa Cătălin Bulf”, la Baza Sportivă din comuna Bradu. La startul competiţiei s-au aliniat patru echipe de handbal masculin, toate premiate şi recompensate cu diplome, cupe, mingi şi echipamente sportive de cei trei candidaţi ai PMP Argeş: CSS Dinamo Braşov, CSS Craiova, CS Viitorul Piteşti 1 şi 2.
Alina Frătică, candidat pentru funcţia de deputat a declarat: „Copiii sunt cea mai mare investiţie în viitor, iar PMP sprijină sportul şi copiii talentați! Conform statisticilor doar 8% din români practică sportul în mod regulat, iar 49% nu practică sport niciodată. Acest fapt are efecte nocive asupra populaţiei României, care în momentul de faţă se află pe un trend ascendent în creşterea numărului de persoane supra-ponderale sau cu un grad de obezitate ridicat, efecte care duc la probleme de sănătate, reduc calitatea şi durata vieţii. Sportul aduce benficii celor care îl practică, nu doar din perspectiva fizică, ci şi din punct de vedere al educaţiei, cu ramificaţii în dimensiunea socială şi a caracterului, componente esenţiale în dezvoltarea personalităţii omului”.

Cristian Diaconescu, Cătălin Bulf şi Alina Frătică şi-au stabilit strategia de campanie în zona de sud a Argeşului

Deşi ziua a fost una destul de plină în evenimente sportive, cei trei candidaţi ai PMP Argeş, Cristian Diaconescu, Cătălin Bulf şi Alina Frătică, s-au retras la Hotelul Veneţia din Bradu, unde a avut loc o şedinţă de partid la care au participat peste 100 de consilieri locali, primari şi viceprimari din sudul judeţului. Tema întâlnirii a fost stabilirea strategiei de campanie şi prezentarea celor trei candidaţi.  În ce o priveşte pe Alina Frătică, aceasta şi-a prezentat proiectul cu care va merge în Parlament, dar şi în faţa electoratului. „Proiectul meu principal este acela de a lupta pentru drepturile femeilor şi este structurat în 7 puncte: 1. Reducerea vârstei standard de pensionare. 2. Măsuri de protecţie împotriva violenţei domestice. 3. Reducerea decalajelor salariale dintre femei şi bărbaţi. 4. Creşterea numărului de creşe şi grădiniţe cu program prelungit. 5. Eliminarea totală a TVA-ului la toate produsele pentru nou născuţi. 6. Analize gratuite înainte şi după naştere. 7. Mai mulţi bani pentru creşterea copilului”, a declarat Alina Frătică în faţa celor peste 100 de membri PMP reuniți în şedinţa de la Hotel Veneţia. A.C.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii