Proiecte şi conferinţe la AOA Argeş

de | 19.11.2020 13:03 | Actualitate, Economie

Deși situația sanitară a dat multe bătăi de cap tuturor partenerilor consorțiului, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și-a continuat activitatea, astfel că proiectul ERASMUS+ ”VEPA – VET Planner for Work Based Learning” Nr. 2018-1-FR01-KA202-047731 se apropie de sfârșit.
Toate rezultatele intelectuale propuse au fost finalizate: Profilul de competență, Ghidul de formare față în față, E-Cursul și Platforma de evaluare online dedicate pregătirii formatorilor pentru o meserie nouă în România: planificator de formare VET. Ele se regăsesc pe platforma proiectului: https://www.vepaproject.eu/ și pot fi consultate și folosite de oricine este interesat!

Citește și Cursuri de manageri și inspectori organizate de AOA Argeș

Au avut loc și două workshop-uri, în 06.11.20 și 13.11.20, ocazie cu care am preluat opinii și sugestii de la participanți cu privire la calitatea și utilitatea materialelor produse și prezentate de noi, precum și propunerile lor de îmbunătățire.
În data de 20.11.2020 va avea loc CONFERINTA online de închidere a Proiectului VEPA, cu participarea atât a formatorilor direct implicați în proiect, cât și a reprezentanților părților interesate: administrație locală, învățământ, autorități locale, profesori, administratori de companii private etc.
AOA Argeş

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii