Web Analytics
scris joi, 25.04.2024

Proiect de 3 milioane lei, accesat de CJ Argeş pentru şase şcoli

Șase unități de învățământ special din Argeș au început să fie dotate cu echipamente IT, materiale didactice și mobilier în aprilie. Proiectul în valoare de aproape 3 milioane de lei, fonduri europene nerambursabile, a fost accesat de Consiliul Județean Argeș. Unitățile școlare sunt Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sfânta Marina” Curtea de Argeș, CSEI „Sfântul Nicolae” Câmpulung, CSEI „Sfânta Filofteia” Ștefănești, Grădinița Specială „Sfânta Elena” Pitești, CSEI „Sfântul Stelian” Costești și Centrul Județean de Resurse Educaționale Argeș.
Achizițiile au fost făcute prin Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din subordinea Consiliului Județean Argeș și a CJRAE” accesat de CJ Argeş, finanțat prin PNRR. Valoarea totală a proiectului este de 2.979.964,68 lei cu TVA, din care valoare eligibilă este de 2.959.556,18 lei cu TVA, iar valoarea neeligibilă este de 20.408,50 lei cu TVA.
M.S.

Proiect de 3 milioane lei, accesat de CJ Argeş pentru şase şcoli

Citește și Consiliul Judeţean Argeş a fost dotat cu defibrilator extern

Citește și Ion Mînzînă: „Lucrările de modernizare a DJ 679 D din Ungheni se apropie de final”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...