Web Analytics

Programul Operațional Regional Sud – Muntenia 2021-2027 a primit avizul Guvernului 

de | 26.05.2022 22:06 | Actualitate, Politica si Administratie

“Programul Operațional Regional (POR) Sud – Muntenia 2021-2027, pregătit de către Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, a fost aprobat de Guvernul României și transmis Comisiei Europene”, a transmis joi, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu. 

Citește și: Deputatul Remus Mihalcea: Ce ați făcut dumneavoastră, USR PLUS, pentru a rezolva criza facturilor la energie? Nimic

În premieră, negocierile pentru POR 2021-2027 au fost purtate direct între ADR Sud Muntenia, în calitate de Autoritate de Management pentru POR Sud – Muntenia 2021-2027 și Comisia Europeană. 

Vor fi finanțate investiții în infrastructură, servicii și echipamente necesare relevante, precum și achiziționarea, testarea și pilotarea de soluții și aplicații, inclusiv asigurarea securității cibernetice și interoperabilității acestora în vederea valorificării avantajelor digitalizării prin dezvoltarea de servicii pentru siguranța și în beneficiul cetățenilor, al mediului de afaceri și de cercetare și al autorităților și instituțiilor publice locale/centrale.

Citește și Viceprimarul Zaharia și-a angajat consilier. Este absolvent a două facultăți

ADR Sud Muntenia va gestiona peste 1,3 miliarde de euro prin POR Sud – Muntenia 2021-2027.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *