Web Analytics

Programul de pregătire al CS Mioveni. Când va avea loc amicalul cu FCSB

de | 14.06.2021 13:08 | Actualitate, Sport

CS Mioveni se va reuni, după vacanța de vară, miercuri pe 16 iunie, la Stadionul Orășenesc din Mioveni. A doua, zi, pe 17 iunie galben-verzii vor efectua la Pitești vizita medicală, după care vor urma antrenamente la Mioveni.

Antrenamentele vor continua până pe 21 iunie pe plan local, iar pe 24 iunie se va merge în cantonamentul de la Poiana Brașov, unde se va sta 9 zile (până pe 2 iulie).

Odată cu intrarea în cantonament vor începe și jocurile amicale. Primul va fi pe 26 iunie cu Cetate Râșnov (Liga III), al doilea cu Viitorul Constanța (30 iunie), iar al treilea cu Corona Brașov din Liga II (2 iulie), toate trei jocurile disputându-se la Brașov.

 

Citește și Kaiac-canoe: Medalii la Campionatul național pentru sportivii de la CSM Pitești

 

După revenirea din cantonament, pregătirea se va face pe plan local, la Mioveni și se vor mai disputa două amicaluri, unul cu FCSB pe 7 iulie, la Berceni și altul pe 10 iulie, cu Petrolul, locația urmând să fie stabilită ulterior.

Campionatul Ligii I este programat să înceapă în week-end-ul 16-18 iulie, tragerea la sorți a programului urmând a avea loc după 1 iulie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii