Web Analytics

Programul Curții de Apel Pitești în perioada vacanței judecătorești

de | 10.07.2020 10:46 | Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Pentru a facilita o cât mai corectă înţelegere a specificului activităţii instanţelor de judecată pe perioada vacanţei judecătoreşti şi având în vedere actualul context epidemiologic, Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Piteşti este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele aspecte privitoare la natura cauzelor care au termene de judecată fixate în perioada  1 -31 august 2020:

În perioada vacanţei judecătoreşti, la Curtea de Apel Piteşti vor fi soluţionate cauzele având caracter urgent.

Lista celor mai frecvente categorii de cauze, defalcate pe secţii ale instanţei, poate fi consultată la adresa de internet: https://portal.just.ro/46/SitePages/acasa_default.aspx?id_inst=46.

Şedinţele de judecată se vor desfăşura în următoarele date:

La Secţia I civilă, şedinţele de judecată se vor desfăşura în zilele de 11 şi, respectiv, 13 august 2019.

La Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, şedinţele de judecată se vor desfăşura în zilele în datele de 3, 5, 20, 26 şi, respectiv, 31 august 2020.

La Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie şedinţele de judecată se vor desfăşura în raport de înregistrarea unor cereri cu caracter urgent.

Menţionăm totodată că programul cu publicul al Biroului Arhivă şi Registratură al instanţei va fi în fiecare zi de JOI, începând cu data de 1.08.2020, între orele 800 – 1200 .

Cu deosebită consideraţie,

 

 

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL CURŢII DE APEL PITEŞTI

  Purtător de cuvânt

Judecător Ion Rebeca  

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii