Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Programul Casa Verde 2024, prelungit. Condiții pentru cei care vor să acceseze fondurile

Programul Casa Verde a fost prelungit pentru instalatori până la data de 20 septembrie. În schimb, persoanele fizice putea accesa aplicația din 27 septembrie. Cei care vor să acceseze cei 30.000 de lei trebuie să țină cont de anumite condiții.

Programul Casa Verde 2024, prelungit. Condiții pentru cei care vor să acceseze fondurile

Citește și SJU Pitești devine Centru Regional de Screening pentru Cancer

Conform anunțului făcut de Administrația Fondului pentru Mediu, programul a fost prelungit. Astfel, documentelor solicitate instalatorilor validați anul trecut, vor putea fi transmise până pe 20 septembrie.

În acest sens, instalatorii validați trebuie să depună o notificare la AFM, reafirmând astfel intenția de a rămâne în program. Documentul trebuie să fie însoțit de declarația pe proprie răspundere, care trebuie să conțină și semnătura electronică.

Prin programul Casa Verde, cetățenii pot beneficia de finanțare pentruinstalarea de panouri fotovoltaice cu puterea nominală de minimum 3 kW. Acestea pot fi utilizate de utilizatorii casnici, care sunt conectați la rețeaua publică de electricitate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...