Web Analytics

Profesorul Alexandru Păuşescu are în continuare nevoie de ajutorul semenilor

de | 30.05.2019 13:23 | Actualitate

Alexandru Păușescu, profesorul frumos și deștept de la Școala Nr. 3 din Pitești, se luptă în continuare pentru viața sa, după ce în luna de miere a aflat că are cancer, faza a IV-a. Tocmai s-a întors de la Clinica Anadolu, de la un nou tratament radiochirurgical Cyberknife. A fost încă unul dintre multele drumuri pe care le-a făcut în Turcia, în speranța că își va găsi vindecarea. Iar tatăl lui, George Păușescu, spune că șansele de supraviețuire ale lui Alexandru au crescut la 90%, asta după ce, acum doi ani, medicii îi mai dăduseră doar 7 luni de viață. Doar stăruințele celor dragi, eforturile materiale, ajutorul primit până acum de la prieteni l-au făcut să creadă în minunea că într-o zi va fi din nou bine.

Mereu cu lacrimile pe obraji, în inimă cu o rugăciune și pe buze cu speranța în bine, un pic adus de spate de grija de tată care îl apasă de când fiul lui s-a îmbolnăvit, George Păușescu ne-a călcat, din nou, pragul redacției ca să dea un anunț. De punere în vânzare a apartamentului familiei. Băiatul lui este spre bine, dar trebuie să fie pregătit dacă boala, Doamne ferește, mai are vreo revenire, dacă mai e vreun hop de trecut…
Și pentru că orice ajutor este binevenit, dacă doriți să vă alăturați strădaniilor părinților lui Alexandru, profesorul frumos care luptă pentru viața lui, puteți dona în contul RO96BRDE030SV71917620300 ALEXANDRU CRISTIAN PĂUȘESCU.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii