Web Analytics
scris marți, 16.05.2023

Profesorii organizează, miercuri, în școli, o grevă de avertisment

Profesorii vor organiza o grevă de avertisment miercuri, între orele 11.00 și 13.00, iar sindicatele din educație anunță că decizia este ca din 22 mai să aibă loc și o grevă generală în unitățile de învățământ unde există membri de sindicat.

Profesorii organizează, miercuri, în școli, o grevă de avertisment

Citește și: Record de vipere înregistrat în Delta Dunării

Reprezentanții federațiilor din educație – Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” şi Federaţia Naţională Sindicală „Alma Mater” – susțin o conferință de presă în care anunță deciziile luate, spunând că Guvernul nu s-a ținut de promisiuni: „După cinci luni de proteste, Guvernul României, din păcate, a fost impasibil. Au fost doar promisiuni nepuse în practică”.

Citește și: Cazuri nerezolvate: crimele de la Caracal

„Greva generală este făcută de federațiile sindicale, nu de școli. Dacă doresc, se pot alătura și unitățile de învățământ. Este bine să se recomande ca elevii să stea acasă, că nu are cine să stea”, a declarat președintele FSLI – Simion Hăncescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...