Web Analytics

Producţia favorizează profitul firmelor muscelene / Duster-ul Pick-up a urcat la 6 milioane profitul Romturingia

de | 22.10.2020 13:12 | Economie

Potrivit bilanţurilor finalizate recent privitoare la activitatea firmelor din Muscel în anul 2019, primele cinci societăți comerciale care se află în topul profiturilor activează în domeniul productiv. Asta față de anul trecut, atunci când în top 5 intrase o firmă de construcții, Group Concif srl Stoeneşti, abonată la bani publici. Oricum, profitul pe 2019 al societății familiei Răuțoiu este mai mare decât cel din 2018, netul ajungând la peste patru milioane de lei.
Topul este dominat din nou de un colaborator al Dacia Renault, SILDVB Com Berevoeşti, cu un profit net de circa 20 de milioane de lei. Pe locul doi se află Nobel Automotive, apoi Pentarom srl, Romturingia srl și Automotive Complete Systems, cu mențiunea că Romturingia, societate care realizează Duster Pick-up, dar și autospecialele pentru Poliție și Ambulanță, a urcat de pe locul 34 în 2018, cu un profit sub un milion, până pe 4, având un profit de peste șase milioane de lei.
Firmele muscelene din topul profitabilității sunt și cele care au mulți angajați. SILDVB Com are peste două sute de salariați, iar Nobel Automotive își desfășoară activitatea cu peste șapte sute de oameni.
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii