Web Analytics

Procurorii îi cercetează pe poliţiştii din Câmpulung care i-au acoperit pe proxeneţi în „Cazul Daria”

de | 18.11.2020 12:15 | Actualitate, Dezvăluiri

# Paul S., tatăl fetei traficate, ne-a confirmat că el și soția au fost chemați la audieri la Parchetul Câmpulung
Anul acesta, părinții Dariei, fata din Câmpulung traficată și racolată de proxeneți de mai multe ori în 2018, au făcut plângere penală față de mai mulți polițiști din municipiu. În august 2019, părinții elevei au fost și la Caracal pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu traficul de droguri și carne vie din Muscel. Iar în martie 2020, vă reamintiți, Alexandru Cumpănașu a organizat un miting antiproxeneți pe străzile din Câmpulung.
„Am fost la IPJ Pitești și am făcut plângere vizavi de acești polițiști (Mătăsaru, Pătran, Dorin și Ungureanu) și s-a înaintat dosarul către Parchetul Câmpulung pentru a fi cercetați. Luna aceasta am fost chemat eu la audieri, la Parchetul Câmpulung, și luna trecută a fost soția chemată. Ce pot să vă spun e că s-au găsit clasările. Adică ce probe au clasat ei, au fost descoperite”, ne-a explicat Paul S., tatăl fetei.

Citește și Video. Percheziții în locuințele a nouă argeșeni bănuiți de proxenetism. 27 de persoane audiate de DIICOT Pitești

Citește și Judecătorul care le-a dat închisoare cu suspendare proxeneţilor din Câmpulung este acelaşi care ”a găsit” cuţitul cu care Cioacă ar fi ucis-o pe Elodia

Citește și Şeful Poliţiei Câmpulung, sancţionat cu amânarea în grad în scandalul proxeneţilor

Tot în acest an, familia a primit înștiințare potrivit căreia față de polițiștii de la Câmpulung s-au luat măsuri administrativ preventive. „Pentru nerespectarea îndatoririlor de serviciu ce le revin, în temeiul art. 58, ind. 1, din Legea nr. 360/2002 modificată privind Statutul Polițistului, s-a dispus aplicarea unor măsuri administrativ-preventive față de lucrătorii Poliției mun. Câmpulung, în legătură cu aspectele sesizate în petiție”, se arată într-un răspuns primit de părinți în luna mai de la IPJ Argeș.
Familia plănuise să emigreze anul acesta în Canada, însă nu a mai reușit. „Cu pandemia aceasta, zborurile au fost toate praf. Banii se cheltuie și tot așa”, ne-a mai spus tatăl fetei.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa întrebat cineva ce cauta Liderul De Sindicat al Politiei Câmpulung în Strada, alături de familia Dariei și a Luizei, alături de Cumpănașu în Mitingul Dreptații?
    A fost restricționat ce Manolache Nicolae Richard Striga în fata a 500 de oameni, în fata familiilor din Câmpulung. De ce?
    A deranjat prin Adresele și rapoartele făcute în 2014, 2015. În urma evenimentelor de la Gamacesti,(cu sclavi, Copii găsiți în lanțuri) a condițiilor de lucru, a lipsei Transparentei Decizionale din Politia Câmpulung. A fost Condamnat pt, Trafic de Influența! Arestat.. Dosarul se afla la CEDO, vedem cât va plăti fiecare contribuabil (Statul Roman) pentru prejudiciile aduse.