Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Procesul lui Vlad Pascu, amânat până pe 14 august

Vlad Pascu a ajuns, din nou, faţă în faţă cu părinţii tinerilor pe care i-a ucis în accidentul din staţiunea 2 Mai, după ce s-a urcat drogat la volan. A fost un nou termen – al optulea – al procesului în care este judecat pentru moartea Robertei şi a lui Sebi, dar şi pentru rănirea a trei tineri. Părinţii lui Sebi şi mama Robertei au declarat că sunt mai dezamăgiţi ca niciodată, după ce în urmă cu o săptămână, noua judecătoare a respins solicitarea lor de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă, în omor calificat. Următoarea înfăţişare a fost stabilită pe 14 august. 

Procesul lui Vlad Pascu, amânat până pe 14 august

Părinţii lui Sebi şi mama Robertei care au venit la termen sunt dărămaţi. Mai dezamăgiţi ca niciodată după ce ultima speranţă de schimbare a încadrării juridice le-a fost spulberată în urmă cu câteva zile. Judecătoarea a decis: Vlad Pascu va primi sentinţă pentru ucidere din culpă şi nu pentru omor calificat cum ar fi dorit rudele victimelor.

Citește și: Lovitură a DGA Argeș. Grup infracțional destructurat, polițist reținut!

„Cred că aveam toate argumentele posibile! Şi ne-a dat peste cap! Este foarte greu. De când am aflat, toată săptămâna am fost terminaţi. La câtă încredere aveam eu în doamna judecător mi s-au şters toate. Nu mai am nicio încredere în nimeni. Suntem foarte dezamăgiţi, nu mai avem nicio speranţă, se pare că legile din ţara asta sunt făcute să nu fie respectate de oamenii cu bani”, au declarat părinții lui Sebi. „Nu mai venim cu nicio speranţă”, a spus și mama Robertei. Întrebată dacă crede că va găsi până la urmă dreptate pentru fiica sa, una dintre victimele lui Vlad Pascu, femeia a răspuns: „Sunt ferm convinsă că nu. Nu o vom găsi, pentru că la noi în ţară, cei care au bani conduc“.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită