Web Analytics

Probleme cu testarea la Câmpulung

de | 19.11.2020 13:07 | Actualitate

Din cauza faptului că nu s-a mai putut face aprovizionarea cu consumabile în ultimul timp, aparatul de testare PCR de la Câmpulung a fost utilizat recent doar pentru cazurile de internare în spital, nefiind efectuate și teste Covid-19 la cerere. Probleme au fost cu kit-urile de extracție utilizate la testarea PCR, prea puține disponibile față de necesar. Există posibilitatea ca situația să fie remediată în această săptămână, însă, dacă producătorul Unifarm nu va livra consumabilele, cei internați vor fi testați, prin intermediul DSP, la celelalte laboratoate din județ.
În acest final de an, Spitalul Câmpulung va beneficia din nou de o sponsorizare consistentă din partea Holcim România. În urma discuțiilor dintre sponsor și beneficiar s-a ajuns la ideea dotării unității medicale cu un aparat de diagnostic rapid pe bază de antigen SARS-CoV-2.
C.I.B.

Citește și Dosar penal pe numele a trei medici care au refuzat detașarea la Spitalul Municipal Câmpulung pentru a trata pacienții bolnavi de Coronavirus

Citește și Războiul sindicatelor la Spitalul Municipal Câmpulung

Citește și Lista cu suplimentul Covid stârneşte nemulţumiri la Spitalul Municipal Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii