Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Prinţesa Kate, prima apariţie publică oficială după diagnosticul de cancer

Prinţesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii, şi-a făcut prima apariţie publică sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni, relatează Reuters şi AFP.

Prinţesa Kate, prima apariţie publică oficială după diagnosticul de cancer

Prinţesa de Wales, purtând o ţinută în culori pale, a mers într-o trăsură alături de copiii ei cu ocazia „Trooping the Colour”, o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naştere oficială a monarhului britanic, regele Charles. Kate şi cei trei copii ai săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, au fost salutaţi de mulţime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni pentru „Trooping the Colour”, scrie Agerpres.

Citește și: Topoloveni Summer Tour. 1000 de cicliști au traversat ținutul magiunului

Soţia prinţului moştenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar şi-a anunţat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a „progreselor” în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.

„Există zile bune și zile proaste”

Într-un mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Instagram a prințului și prințesei de Wales, Kate spune că tratamentul ei este încă în curs și va mai continua câteva luni. „Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, a transmis prințesa Kate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită