Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

Prins la Budeasa conducând băut un scuter neînmatriculat

A devenit un fenomen îngrijorător. Tot mai mulţi oameni din mediul rural sunt surprinşi pe drumuri judeţene sau comunale, conducând sub influenţa alcoolului, ori vehicule neînmatriculate, ori neavând dreptul să se urce la volan.

Prins la Budeasa conducând băut un scuter neînmatriculat

Citeşte şi: China Shop ia locul magazinului Zara în centrul Piteștiului

Spre exemplu, în seara de sâmbătă, 6 iulie, în jurul orei 20, polițiștii din Bascov au depistat la Budeasa un localnic în vârstă de 44 de ani, care conducea un moped (moped), pe DJ 703K, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, valoarea rezultată în urma verificării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, prin intermediul unui dispozitiv mobil ce folosește aplicația eDac, a rezultat că vehiculul în cauză nu figura înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Prin urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 334 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...