Web Analytics

Prins în flagrant în timp ce transporta 150.000 de ţigarete de contrabandă

de | 16.02.2017 11:44 | Actualitate

tigari contrabanda

Poliţiştii maramureşeni au depistat în trafic, în oraşul Dragomireşti, judeţul Maramureş, un autoturism cu numere de înmatriculare spaniole, în care se aflau mii de pachete de ţigarete de contrabandă.


Conducătorul auto, cetăţean ucrainean, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, însă a fost urmărit şi prins de oamenii legii, în scurt timp, în curtea unui imobil. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 150.000 de ţigarete de provenienţă ucraineană, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 25 de ani, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României. Bărbatul fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 86.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost indisponibilizat, cercetările în cauză fiind continuate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii