Prin „Labirintul cunoaşterii”, la Bibliotecă

de | 30.03.2017 12:45 | Cultură

9 labirintul cunoasteriiAcțiunea „Labirintul cunoașterii”, organizată în ziua de 22 martie, la Biblioteca Județeană Argeș, face parte dintr-un proiect educațional de dezvoltare personală, proiect al Asociației „Psihoeu”. Miza o reprezintă  întâlnirea cu celălalt, o întâlnire ce-i permite fiecăruia să se descopere și să se dezvolte în acord cu propriile resurse. Lipsa timpului liber și confruntarea cu o serie de probleme cotidiene fac astfel încât timpul petrecut cu copiii să nu mai fie unul de calitate. Experiența pe care ți-o oferă participarea la astfel de întâlniri, în care copiii se simt acceptați și valorizați și unde experimentează (într-un mediu sigur) situațiile dificile cu care se confruntă, este unică.
Doamna psiholog Bâță Andreea Iuliana, prin jocurile pe care le-a inițiat, a stârnit la fiecare pas imaginația copiilor implicați în proces, uneori punându-i în dificultate chiar și pe părinții acestora, cărora le vine extrem de greu să-și exprime propriile emoții.
Împreună putem să găsim soluții pentru problemele comportamentale ale copiilor din ziua de azi și tot împreună putem verifica influența pozitivă pe care o aduc aceste cursuri! Vă așteptăm cu mult drag și la evenimentele ce vor urma în lunile viitoare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii