Web Analytics

“Primul Ghiozdan”, măștile și dezinfectanții au ajuns deja la unitățile de învățământ din orașul Mioveni

de | 8.09.2021 14:51 | Actualitate

Miercuri, 8 septembrie 2021,  la Primăria Mioveni a avut loc şedinţa de Consiliu Şcolar, în cadrul căreia s-au dezbătut probleme legate de măsurile administrative și sanitare privind  organizarea  începerii noului an școlar.

La întâlnirea ce s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de protecție anti-COVID-19 au participat conducerea administraţiei locale, directorii instituţiilor de învăţământ din oraș, conducerea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mioveni, precum și reprezentanții Poliției Române și Locale.

Așa cum v-am informat, la Mioveni, în prima zi de școală,  peste 4000 de elevi din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă un ghiozdan plin cu rechizite.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, caiet dictando A5/24 file, caiet matematică A5/48 file, penar, creioane colorate set de 12 culori, riglă, creion, gumă de șters, ascuțitoare, pixuri, bloc de desen A4, acuarele tip pastilă 12 culori cu pensulă, etichete școlare, mapă cu buton A4, caiet de lucru-dezvoltare personală, Creionul magic- pentru exerciții grafice și reeditare.

Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.

Tot astăzi, SC Divvos Grup SRL și Francesca SA au răspuns propunerii lansate de administrația locală din Mioveni, venind în sprijinul școlilor din oraș cu materiale sanitare și dezinfectanți.

Astfel, peste 20.000 de măști faciale în trei straturi și 1520 de flacoane de dezinfectant de suprafețe și pentru mâini au fost donate, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Mioveni.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii