Web Analytics
scris luni, 02.09.2024

Primele cinci microbuze electrice școlare ajung în Argeș în septembrie

Până la sfârșitul lunii septembrie primele cinci microbuze electrice școlare, din primul lot de 25, vor ajunge în localitățile și școlile din Argeș. Restul vor fi livrate în tranșe de câte 10, în lunile octombrie și noiembrie – se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Argeș.

Primele cinci microbuze electrice școlare ajung în Argeș în septembrie

Citește și: Pitești. Alte trei adăposturi civile vor fi reparate

Potrivit sursei citate, microbuzele vor ajunge la Leordeni, Micești, Mihăești, Schitu Golești, Stoenești, Călinești, Berevoești, Cetățeni, Cocu, Hârtiești, Țițești, Ungheni, Valea Mare Pravăț, Mălureni, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lerești, Merișani, Mușătești, Tigveni și Bughea de Sus.

Microbuzele au fost achiziționate de Consiliul Județean Argeș, în cadrul unui proiect finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Mai mult, printr-un act adițional la acest proiect, semnat în august, numărul microbuzelor electrice a fost suplimentat cu încă trei. Pentru acestea procedura de atribuire va fi deschisă pe 7 octombrie.

În total, prin PNRR vor fi achiziționate 28 de microbuze. Valoarea contractului de finanțare este de peste 35 milioane de lei.

În plus, pe 12 septembrie, va avea loc procedura de depunere și deschidere oferte privind achiziția microbuzelor electrice pentru cel de-al doilea proiect al C.J. Argeș. Prin acest proiect, finanțat de Administraţia Fondului pentru Mediu, vor fi achiziționate alte 17 microbuze școlare.

Microbuzele vor ajunge la Centrele Școlare de Educație Incluzivă din Curtea de Argeş și Ștefănești și în comunele Vulturești, Căldăraru, Poiana Lacului, Bogați, Sălătrucu, Buzoești, Băbana, Bascov, Davidești, Popești, Mărăcineni, Vedea, Nucșoara, Dârmănești, Stâlpeni.

Valoarea proiectului este de 25 milioane lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...