Web Analytics

Prime inedite pentru fotbaliştii de la FC Argeş şi CS Mioveni în derby-ul judeţean

de | 18.10.2018 13:00 | Sport

FC Argeș și CS Mioveni, reprezentantele județului în eșalonul secund al fotbalului românesc, au o prestație bună în această primă parte a sezonului competițional 2018-2019, aflându-se în prima parte a clasamentului. Interesul autorităților locale, cele care sprijină necondiționat activitatea fotbalistică, ultimele transferuri și mai ales seriozitatea fotbaliștilor au făcut ca cele două formații argeșene să fie unele destul de importante în Liga a II-a. Ei bine, dacă salariile fotbaliștilor sunt unele ”cât se poate de confidențiale”, nu la fel putem vorbi despre primele de joc. Cert este că salariile se învârt la ambele echipe undeva între 1.000 și 2.000 de euro, iar primele de joc au fost pentru acest derby unele cu adevărat inedite.

FC Argeș: 200 lei pentru fiecare punct obținut

Așa cum vă informam în numerele trecute ale Jurnalului, la FC Argeș situația primelor de joc a fost una cel puțin delicată, având în vedere că nu s-au acordat la începutul campionatului din cauza unor hârtii mai puțin bine puse la punct. Între timp situația s-a remediat, iar referatele pentru fiecare partidă au început să fie întocmite așa cum trebuie, motiv pentru care s-au încasat și banii pe prime. Ei bine, la FC Argeș remunerația din acest punct de vedere este de 200 de lei pentru fiecare punct obținut și asta numai dacă echipa se află pe locurile 1-3. Așadar, fiecare jucător încasează câte 200 de lei pentru egal și câte 600 de lei pentru victorie, fie pe teren propriu, fie la meciurile din deplasare. Pentru meciul de la Mioveni alb-violeții au încasat, așadar, câte 600 de lei.

CS Mioveni: 1.500 lei pentru fiecare gol marcat

Situația primelor la CS Mioveni comparativ cu cea de la FC Argeș a fost pentru acest derby una mult mai bună. Demn de reținut însă că și salariile la Mioveni sunt ușor mai mici față de cele de la FC Argeș.
Așa se face că galben-verzii conduși de Iordan Eftimie au avut asigurată ca primă de joc suma de 1.500 de lei pentru fiecare gol marcat. Fiecare jucător al Mioveniului ar fi putut primi, așadar, 1.500 lei pentru un singur gol marcat și chiar câte 6.000 de lei în eventuala situație în care marcau de 4 ori. În concluzie, iată că performanța se premiază în județul Argeș în ceea ce privește fotbalul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii