Web Analytics

Primarul Ţâroiu despre şofatul sub influenţa băuturilor alcoolice: „Oricăruia i se poate întâmpla!”

de | 16.01.2020 13:52 | Dezvăluiri

La o săptămână de la ieşirea în decor de Bobotează, primarul Câmpulungului, Liviu Ţâroiu, s-a folosit de prilejul prezenţei la o emisiune la „Muscel TV, cerându-și scuze pentru cele întâmplate. El a profitat de ocazie, în condiţiile în care susţine doar o singură conferinţă de presă pe an.
„Cred că oricăruia dintre noi ni se poate întâmpla câte un moment nefericit în viaţă…, o scăpare de câteva minute! Am avut un prieten cu care nu mă mai văzusem de mulţi ani. A trecut pe la mine să-mi ureze, că a doua zi era Sfântul Ion şi pe mine mă cheamă Ioan. Şi, ca orice bărbat, ca oricare dintre noi, am ciocnit un mic păhărel de pălincă. Din păcate, prietenul şi consilierul meu Mugurel se învoise, de-abia când am coborât la maşină mi-am dat seama că nu mă poate duce acasă. Şi a trebuit să mă urc în maşină, să fac un drum pe care l-am făcut de zeci de mii de ori. Nu a fost corect… Îmi cer scuze câmpulungenilor pentru tot ce s-a întâmplat, dar sper să mă înţeleagă! Nu a fost nimic intenţionat, doar un moment nefericit. Asta e!”, a declarat primarul Ţâroiu.

Peste drum de primărie este o stație de taxi

Fără a intenţiona sugestionarea cuiva, este de menţionat faptul că peste drum de Primărie este o staţie taxi. De asemenea, primarul nu a oferit amănunte despre cine a condus maşina prietenului cu care a ciocnit un „păhărel de pălincă”.
În seara zilei de 6 ianuarie 2020, primarul Câmpulungului a lovit cu maşina de serviciu un automobil oprit la semafor. Nimeni nu a fost rănit în accident, doar vehiculele au fost avariate. Liviu Ţâroiu a fost depistat ca fiind sub influenţa alcoolului şi i s-a întocmit dosar penal.
Cătălin Ion Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii