Web Analytics

Primarul Ion Georgescu, la finalul sezonului regulat: „Sunt foarte supărat şi nemulţumit! Cei de la CS Mioveni au avut asigurate toate condiţiile de a fi pe locul 12”

de | 11.03.2022 10:33 | Actualitate, Sport

”Nu îmi explic la unii jucători oscilația mare de valoare. Azi joacă foarte bine și poimâine nu pot să stea în picioare”
Cum comentați ultimele două rezultate ale CS Mioveni, două înfrângeri, 0-3 cu Universitatea Craiova și 2-1 cu UTA Arad?

– M-am așteptat la alte rezultate și cu Craiova, și la UTA. Nu îmi explic, cel puțin cu Craiova, jocul prost al echipei. Ca o paranteză, nu are nimic una cu alta, arbitrul ne-a furat. Golul unu și golul trei din această partidă au fost din offsaid, iar nouă nu ni s-a dat 11 metri. Nu are nimic, însă, în comun cu jocul prost al echipei. Vom vedea ce se va întâmpla în play-out! Nu mă mai hazardez! Vedem! Dacă lor le place în Liga a doua, atunci jucăm în Liga a doua!

Meciul de la Arad?

– Păi, în meciul de la Arad, să conduci cu 1-0 și după aceea să încasezi două goluri… Din punctul meu de vedere nu a fost 11 metri la mingea pe care a dat-o în fundaș. Avea mâna lipită, a șutat intenționat, dar mă rog… Am jucat bine în prima repriză și foarte prost în repriza a doua. M-am așteptat la cel puțin un egal, dar ei au plecat acolo cu gândul că vor veni cu trei puncte. Mai vedem… Săptămâna aceasta mă voi întâlni cu ei și vom vedea.

„Un obiectiv clar în play-out este cel puțin să nu ajungem la baraj”

S-a terminat sezonul regular, haideți să tragem linie și să vedem concluziile unui sezon în care echipa a terminat pe locul 13, cu 29 de puncte.

– Sincer vă spun, mă așteptam la locurile 11-12. Dacă stăm de vorbă cu antrenorul și cu conducerea clubului, aceștia mi-au garantat locul 12. Deci, 30 de puncte și locul 12.

Au fost aproape…

– Sunt foarte supărat și nemulțumit, iar suporterilor le transmit să se supere pe conducerea clubului, pe antrenori, pe jucători. Să nu se mai supere pe mine. Au avut asigurate toate condițiile de a fi pe locul 12. Păi, cum să obții puncte, dacă tu nu dai gol? Ce vârf de atac este Blănaru, dacă în ultimul timp nu a dat nici un gol?

Pentru play-out există posibilitatea schimbării de jucători sau antrenori?

– În privința jucătorilor nu cred, pentru că nu se fac acum transferuri. Nu am adus destui în pauza aceasta competițională? Am adus 3-4-5 jucători, doi de la Mediaș, doi din afară… Ce, credeți că fac creșă la Mioveni?

Citește și Play-out-ul va începe pentru CS Mioveni cu un meci în deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe

Banca tehnică rămâne aceeași pentru play-out?

– Bineînțeles că rămâne aceeași. Sunt cam mulți, dar rămâne aceeași.

Un obiectiv clar în play-out?

– Un obiectiv clar în play-out este cel puțin să nu ajungem la baraj.

În aceste condiții, vă întreb: cum vedeți lupta și care sunt șansele de a rămâne în Liga I?

– Trebuie să câștigi meciurile pe care le ai. Probabil că vom avea cinci meciuri în deplasare și patru meciuri acasă. Sperăm să acumulăm cât mai multe puncte, pentru că punctele se împart în două, golaverajul este zero.

Citește și Reacția primarului Ion Georgescu după meciul CS Mioveni -Universitatea Craiova: ”RUȘINE, DOMNILOR ARBITRI!”

„Cu ce mă încălzește că îl dă pe Chivulete la Liga a treia pentru patru etape și apoi îl aduc înapoi?”

CS Mioveni a fost în acest sezon una dintre echipele cele mai dezavantajate de arbitraj…

– Cred că este a doua sau a treia echipă dezavantajată, într-un astfel de clasament pe care l-am văzut și eu pe online. Arbitrajul ne-a dezavantajat în momentele-cheie, în meciuri importante, așa cum a fost la Arad, acolo unde eu zic că nu a fost 11 metri și golurile unu și trei au fost din offsaid. Nu mai zic mai multe, pentru că și așa am văzut că nu mi-a răspuns nimeni, nu a sacționat nimeni acest arbitraj. Și apoi, cu ce mă încălzește pe mine că îl dă pe Chivulete la Liga a treia patru etape, apoi îl aduc înapoi? Noi am cheltuit niște bani, am pierdut niște puncte, pe care nu ni le dă nimeni înapoi. Probabil că se va sesiza cândva ceva. Am văzut că mai zice câte cineva despre arbitraj slab, dar niciodată nu ne-am unit contra arbitrajului.

Deci, au fost și alte echipe dezavantajate de arbitraj…

– Păi, confom acelui clasament sunt foarte multe echipe dezavantajate de arbitraj. Sunt chiar 7-8 echipe în această situație. De ce nimeni nu greșește și în favoarea noastră? Nu pot să uit în meciul cu CFR, când jucătorul nostru este tras de tricou la 2 metri de arbitru și tu nu dai 11 metri. Asta e! Vom vedea.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Avem două meciuri grele într-o săptămână”

„Când o să fiu eu fundaș central sau vârf de atac, le dau voie suporterilor să mă apostrofeze”

Am văzut că au fost niște reacții negative ale suporterilor la adresa dvs, la adresa echipei…

– Eu le transmit următorul mesaj: când o să fiu eu fundaș central sau vârf de atac, le dau voie să mă apostrofeze. Atât timp cât eu mă străduiesc să asigur condiții… Când este de rău, toată lumea zice de primar, când e de bine, toată lumea zice de echipă și de conducere, iar pe mine mă uită. Nu cred că echipa a solicitat ceva și eu nu i-am ajutat. Nu pot eu să fac nici antrenamente cu ei, nu pot să dau eu lovituri libere, nu pot eu să intru în teren. După perioada de pregătire să nu poți să stai în picioare!… Mai este vorba și despre stofa din ei și la unii dintre ei mai este și abc-ul din juniorat. În orice caz, meciul cu Craiova a fost penibil. Îmi era rușine să mă uit la televizor.

Din punct de vedere financiar situația este stabilă la CS Mioveni?

– Astăzi da.

De ce spuneți numai astăzi?

– Păi, nu știu ce se va întâmpla în vară, pentru că drepturile de televiziune au adus un plus clubului. Banii de la Federație au adus plusvaloare.

Nu cred că echipa stă numai în banii aceștia din drepturi TV…

– Așa este. Echipa nu stă în banii aceștia, dar au adus plusvaloare, s-a putut ca jucătorii să fie recompensați mai mult, s-a putut altceva, ceea ce noi poate că nu ne permiteam.

Un scurt mesaj pentru jucători, pentru banca tehnică, pentru suporteri înaintea începerii acestui play-out?

– Conducerii clubului, antrenorilor și jucătorilor le spun că sper să facă tot ce pot pentru a nu ajunge la baraj, iar suporterilor le transmit să se hotărască dacă susțin echipa și primarul a făcut ceva pentru echipă, sau dacă nu susțin echipa și îl apostrofează pe primar. Eu cred că, prin ceea ce am făcut, am sprijinit, am făcut în folosul echipei și al comunității. Nu cred că poate să gândească cineva că m-aș sabota singur. Eu așa cred. Un suporter cu cap nu poate să gândească că primarul face nu știu ce. Nu eu am adus jucătorii, nu eu sunt implicat în transferuri, ci conducerea clubului împreună cu antrenorii. Nu îmi explic la unii jucători, și aici le dau puțină dreptate suporterilor, oscilația mare de valoare. Azi joacă foarte bine și poimâine nu pot să stea în picioare. Nu am înțeles acest aspect. Aici le dau dreptate suporterilor.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Total de-acord cu Primarul, dara asta este; nici Dumnezeu nu cere de un’ nu este !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *