Web Analytics
scris miercuri, 17.01.2024

Primarul Georgescu, prins cu „ciordeala” în arestul IPJ Argeş…

Primarul suspendat al Mioveniului nu se mai află de ceva timp în arestul IPJ Argeș, dar ecourile din celula în care a fost cazat acolo stârnesc și acum zâmbetele unor polițiști supraveghetori. Cel mai mult se amuzau aceștia în zilele de miercuri, când îi spuneau edilului că „iar a ieșit Mihalcea cu dezvăluri în Jurnalul”, adică în ziarul nostru. Era exact ce nu voia să audă și să vadă Ion Georgescu, mai ales când fostul comandant al Poliției Mioveni zicea ceva, în interviurile sale, despre persoana dumnealui.

Primarul Georgescu, prins cu „ciordeala” în arestul IPJ Argeş…

Curiozitatea, însă, se dovedea mult mai puternică, așa că omul lua ziarul la citit. Într-una din zilele de genul ăsta s-a întâmplat și nefăcuta. Dl colonel „ieșise” la dezvăluiri cu „femeile din viața lui”, iar dl primar, cu grijă să… nu le mai expună, le-a păstrat cu el, acolo. Mai exact, le-a înapoiat polițiștilor „Jurnalul”, dar fără pagina nr. 6, cea cu femeile, cu interviul. Un fleac. O mică hoție pare mult spus. Poate mai nimerit ar fi, în argou, o șmangleală, o ciordeală, dar și astea sunt exagerări, de care gardienii, care s-au întors să recupereze fila șutită, au râs pe înfundate.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Ion Georgescu s-a întâlnit cu Mircea Drăghici la ora de mişcare de la Penitenciarul Mioveni

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea comentează cazul primarului Ion Georgescu: „Femeile din viaţa lui i-au distrus cariera”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită