Web Analytics

Primarul Gentea, după schimbarea lui Ionuţ Badea: „Moşteanu are nevoie de susţinere. De aceea am mers la antrenamente, să-i dau un pic de putere…”

de | 7.10.2020 14:32 | Sport

FC Argeș a anunțat, la începutul acestei săptămâni, încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul Ionuț Badea. Totul, în urma rezultatelor dezastruoase, și anume 5 înfrângeri și un egal. Astfel că de pregătirea echipei se va ocupa Ionuț Codruț Moșteanu, care a făcut parte din staff-ul lui Ionuț Badea, fiind secundul acestuia și care cunoaște foarte bine lotul de jucători. Noul antrenor principal al alb-violeților va fi ajutat de secundul Dragoș Radu și de antrenorul cu portarii Viorel Dumitrescu. Iată ce spun despre această schimbare Cristian Gentea, președintele CA al FC Argeș, și Bogdan Stoica, directorul executiv al grupării din Trivale.

„Să vedem ce face și vom vedea ce va urma. El are gânduri mari”

Cristian Gentea, președinte CA FC Argeș: ”A fost vorba despre o înțelegere amiabilă cu Ionuț Badea și l-am pus antrenor principal pe Ionuț Moșteanu. Să vedem ce face și vom vedea ce va urma. El are gânduri mari. Nu este antrenor interimar, el conduce echipa în perioada următoare. El este antrenor principal la FC Argeș. În rest, nu s-au mai luat măsuri.
Salariile și primele sunt blocate. Ionuț Moșteanu are nevoie de susținere și de aceea am mers și eu la antrenamente, să-i dau un pic de putere, de autoritate, deși el este foarte determinat. Mai multe persoane din staff-ul tehnic au spus că jucătorii aduși în ultima perioadă nu sunt de FC Argeș, dar nu mai vreau să intru în detalii… Ce să mai discutăm? Încăpățânare dusă la extrem… Ionuț Moșteanu este antrenorul principal de la FC Argeș. În privința unor schimbări în staff-ul administrativ, vă pot spune doar că, deocamdată, nu am luat nicio măsură”.

”Dacă va avea rezultate, va rămâne. Obiectivul său este să câştige cât mai multe puncte”

Bogdan Stoica, director executiv FC Argeș: ”Contractul cu Ionuț Badea a fost reziliat de comun acord. Motivele plecării au fost rezultatele din ultima perioadă. Ionuț Moșteanu este antrenor principal. Pe ce perioadă? Rămâne de văzut. Dacă va avea rezultate, va rămâne. El era oricum antrenor secund sub contract cu noi. Rămâne același staff, numai că el va fi antrenor principal. Obiectivul său este să câştige cât mai multe puncte. Toate echipele adună puncte în clasament, numai noi nu”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii