Web Analytics
scris miercuri, 05.06.2024

Primarul Gentea a anunțat proiectarea unui nou bulevard în Pitești

Circulația rutieră în Pitești este din ce în ce mai sufocată și uneori chiar blocată, în ciuda tuturor proiectelor de sistematizare care s-au implementat în ultima vreme. Primarul Cristian Gentea a anunțat astăzi că va fi proiectat un nou bulevard, paralel cu Bdv. Nicolae Bălcescu și pentru care a perfectat primele acte.

Primarul Gentea a anunțat proiectarea unui nou bulevard în Pitești

„Proiectăm construcția unui nou bulevard, paralel cu Bulevardul Nicolae Bălcescu, cu plecare de la CNCD pe Calea Bascovului, până la intersecția cu DN7 în comuna Bascov!

Vom avea un bulevard cu 2 benzi pe sensul de mers către DN7 și alte 2 benzi pe sensul DN7 – CNCD.

Primul pas l-am făcut astăzi, 5 iunie, când am semnat contractul de servicii de proiectare pentru întocmirea documentației de constituire a parteneriatului UAT Mun. Pitești și C.N. C.F.R., pentru a construi în aria reprezentată de terenul ce aparține Statului Român (Ministerului Transporturilor și Domeniului Public al Municipiului Pitești) – zona de siguranță a traseului de cale ferată din Gara Pitești până la Gara Bascov!

Durata contractului cu proiectantul este de 2 luni.

Ne pregătim pentru o investiție uriașă, care va contribui la decongestionarea traficului urban!”, a anunțat edilul Piteștiului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită