Web Analytics

Primarul Frătică, reţinut pentru 24 de ore pentru abuz în serviciu, şantaj şi coruperea unui alegător

de | 26.05.2016 15:17 | Dezvăluiri

În urma unor plângeri depuse pe numele său, în care apar  acuzaţii grave la adresa sa, Florin Frătică, edilul şef de la  Bradu, a fost reţinut în după-amiaza zilei de marți 24 mai.

Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş ne-a precizat că Frătică „a fost reţinut într-un dosar în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu, şantaj  şi coruperea alegătorilor”.  Comandantul IPJ Argeș, chestorul Ionel Ispir, ne-a precizat și că Frătică a fost reținut pentru 24 de ore, dosarul fiind instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.
Acuzaţia de abuz în serviciu se referă la verificările efectuate de Corpul de Control al Primăriei  Bradu dispuse, potrivit reclamantului, fără temei, în cazul unei construcţii de pe teritoriul comunei, iar cele de corupere a alegătorilor la faptul că edilul ar fi încercat să câştige votul unui localnic cu mită electorală.

Un candidat la Consiliul Local Bradu a făcut plângere după ce a fost amenințat și hărțuit de Frătică

Consilierul local Dan Stroe ne-a declarat că plângerea împotriva lui Frătică a fost depusă de către Cătălin Mocanu, candidat la Consiliul Local Bradu din partea PSD: „Disputa dintre Cătălin Mocanu, candidatul pe lista de consilieri din partea PSD și primarul în exercițiu Florin Frătică este una mai veche. Totul a început pe o rețea de socializare. În momentul în care primarul Frătică s-a lăudat că a făcut canalizare și alte lucruri în comună, colegul meu de partid a intervenit și a spus că nu este adevărat, chiar el neavând canalizare. Atunci primarul Frătică l-a amenințat să nu mai candideze pe lista noastră de consilieri. Mai mult decât atât, primarul a trimis un corp de control al Primăriei pentru a verifica activitatea magazinului acestui băiat. Ca să nu bată la ochi, a doua zi același primar a trimis acest control și la alte unități economice din localitate. Vreau să precizez că Mocanu Cătălin nu a mai făcut până acum politică… De aici a plecat totul, iar colegul meu, în cele din urmă, a mers și a făcut plângere la poliție pentru amenințare și abuz în serviciu. Presupun că de aici a plecat și reținerea primarului Florin Frătică! Mai multe detalii nu știu!”. Isabela Moiceanu,  Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii