Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Primarul din Ştefăneşti inspectează şantierele pe motoscuter

Primarul din Ștefănești a găsit soluția pentru a comunica mai ușor cu localnicii și pentru a verifica stadiul lucrărilor din oraș. Echipat cu cască, edilul cutreieră străzile fie urcat pe motoscuterul personal, fie cu bicicleta.

Primarul din Ştefăneşti inspectează şantierele pe motoscuter

„Am avut unul al unui văr de al meu, s-a defectat și acum am luat de la altcineva. Îmi place. Merg mereu, în fiecare zi, și cu mașina, și pe jos, și cu motoscuterul”, ne-a declarat primarul Nicolae Velcea.
Edilul ne-a povestit de ce este mai util acest mijloc de transport. „Și modul de abordare al cetățeanului e mult mai ușor, față de mașină. E cu totul și cu totul diferit, cel puțin din punctul meu de vedere, mijlocul ăsta de deplasare față de autovehicul. Localitatea e foarte mare, are vreo 90 și ceva de kilometri de străzi. 183 de străzi însumează vreo 90 și ceva de km. Vă dați seama că ar fi imposibil. Cât să faci pe seară? După 8-10 ore de muncă să o mai iei și pe jos prin localitate, chiar nu poți. Am și bicicletă de doi ani”.
Acum, primarul interacționează mai ușor cu localnicii. „Tu poți să îi abordezi mai repede. Până oprești mașina, până te dai jos… Așa, oprești pur și simplu lângă el, la fel ca pe bicicletă. Plus că vezi mult mai bine stadiul lucrărilor”, e de părere Nicolae Velcea.

Citește și Cum s-a aflat de violul făcut de directorul Casei Studentului. Nevasta a bătut-o pe minora cu care bărbatul ei a făcut sex şi aceasta a reclamat la poliţie

Citește și Scandal. „Fabrica lui Moş Crăciun”, condiţionată de o sponsorizare, la Zilele Municipiului Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită