Primarul Cristian Gentea l-a vizitat pe veteranul de război Ştefan Merişanu, la împlinirea a 100 de ani

de | 21.10.2021 14:04 | Actualitate, Cultura, Home, Politica si Administratie

Săptămâna trecută, primarul municipiului Pitești – Cristian Gentea – l-a felicitat, în numele municipalității, pe veteranul de război Ștefan Merișanu, cu ocazia sărbătoririi celor 100 de ani.
Piteșteanul Ștefan Merișanu a fost concentrat pe front în Al Doilea Război Mondial și a fost plasat la Antiaeriană București, unde a servit armata română din posturile de pe centura capitalei. Recent, pe 12 octombrie, veteranul Ștefan Merișanu a sărbătorit un secol de viață și a primit vizita primarului Cristian Gentea, care i-a înmânat Diploma ”Piteștean Centenar”, un premiu de 1.000 de lei, flori și tradiționalul tort aniversar.
Ștefan Merișanu s-a născut în Turnu Măgurele și a lucrat o viață întreagă pentru Căile Ferate Române, ca șef de gară în orașul de baștină, apoi, din anii 70, ca specialist la Pitești. Acum trăiește alături de fiica sa într-un apartament din cartierul Banatului.
M.S.

Citește și Veteranul de război, general Constantin Năstase, decorat de Ministrul Apărării

Citește și „Alături de veterani” – mesajul ministrului Apărării Naţionale

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...