Web Analytics

Primarul Boţârcă a dus în Germania tradiţiile şi bunătăţile de Topoloveni

de | 7.09.2017 10:50 | Politica si Administratie

3 BotarcaÎntre 1 și 3 septembrie, o delegație a orașului Topoloveni, condusă de primarul Gheorghiță Boţârcă, a participat la Pößneck, Thüringen -Germania, la sărbătorile de toamnă ale renumitei zone turistice.

„Am dat curs invitației colegilor din Germania și am vrut ca anul acesta, de zilele localității, să deschidem împreună sărbătorile de toamnă în zona Turingiei, în orașul unde se servesc vestiții cârnăciori turingieni. A fost și un concurs culinar.  Noi am fost prezenți acolo cu bunătățile de Topoloveni, inclusiv cu vestita noastră țuică. Toate au fost apreciate, pentru că așa cum se spune, țuica după bere e plăcere”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boţârcă.
Edilul s-a întors marți din Germania, iar joi va semna contractul cu ADR Sud Muntenia pentru noul proiect finanțat din fonduri europene: un parc ce va fi amenajat pe dealurile Topoloveniului.  
„Construim acest parc pentru a mări suprafața de petrecere a timpului liber și zona spațiilor verzi, în localitate, pe o suprafață de 2,5 ha, pe un teren situat deasupra grădiniței, o zonă cu o belvedere superbă. Vom avea acolo alei de promenadă, locuri de joacă pentru copii, spații pentru grill și nu numai. Am atras fonduri europene, accesând un program european pentru  amenajarea parcului. Joi se va semna contractul cu Agenția de Dezvoltare Sud Muntenia”, a mai spus primarul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii