Web Analytics

Primărița de la Ștefănești, mesaj către Prefectul Dragnea: „Toți aveți interese de toate felurile”

de | 11.01.2019 17:28 | Actualitate

Primărița orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, și-a prezentat, de curând, nemulțumirile pe Facebook. Aceasta a îndreptat o serie de acuze la adresa prefectului județului Argeș, Emilian Dragnea. În scrisoarea redată integral mai jos, primărița se plânge de lipsa de activitate a prefectului și oferă o serie de sfaturi acestuia.

 

„SCRISOARE DESCHISA
Domnule prefect,
Orașul meu suferă de zeci de ani din cauza abuzurilor făcute de înaintașii mei primari cu retrocedări ilegale, schimburi de terenuri păguboase cu localități gen Bârla, Băbana, Vlădești, 350 de hectare de schimburi (strigător la cer și DNA, dacă ar auzi) mii de abuzuri, bătrâni bolnavi ai căror părinți sau bunici au făcut pușcărie sau au murit în chinuri nu au reușit să își recupereze bunurile, nu mai avem un metru de pământ nici pentru cei perfect îndreptățiți, fiindcă a fost dat tot abuziv sub privirile îngăduitoare și ignorante sau știutoare a Prefecturii Argeș.

Parte din funcționarii mei cu școală făcută pe bani și concursuri câștigate cu reprezentanții dvs în comisii își fac de cap și nu i-a deranjat nimeni cu o amendă în ani de zile fiindcă nu va faceți datoria, Consiliul Local încalcă legea lunar, dar cum fiecare lider de partid are interese electorale sunt eu cea care decontează, instituțiile din subordinea dvs. nu mișcă un deget în Ștefănești, corupția colcăie, toți aveți interese de toate felurile în Ștefănești și, cu toate astea, preferați să fim o groapă de gunoi, dar să nu schimbăm nimic, mai bine pleacă cei care vor să facă justiție .

V-ați făcut cuib aici când vremurile și cei care bișnițăreau sau făceau cadou terenuri v-au permis și în loc să faceți ordine, să asigurați respectarea legii în teritoriu dvs. îmi NUMĂRAȚI STEAGURILE? Steagurile au fost puse în numele Marii Uniri în orașul lui Brătianu, că nu am avut bani să fac și altceva precum alții care au furat fără rușine cu acest prilej miliarde bune, iar dvs. și alții le-ați ținut isonul!

Hai să numărăm împreună abuzurile sau infractorii. De ce nu începeți cu demiterea unor primari conform legii care în trecut au vrut să pună monopol pe transport și mi-au lăsat locuitorii pe jos o iarnă, continuați cu investigații serioase la Ștefănești, schimbați anumiți directori care nu își fac treaba, dar nu cumva pe cei de la Mediu, mai citiți și o carte, Constituția, desigur, și apoi ieșiți la cererea partidului care v-a făcut mare să dați în primărița de la Ștefănești.

P. S. Ultima oară ați venit să mă amendați că mi-am pus angajații să recite din Eminescu pe 15 ianuarie.
Cu profund regret că sunt obligată a vă avea prefect în mandatul meu chinuit și îngreunat de (lipsa de) activitate a dumneavoastră,
Ioana Jenica Dumitru – Primar Ales al Orașului Ștefănești”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii