Web Analytics

Primărița de la Ștefănești e fermă: ”Nu voi da aviz pozitiv pentru continuarea activității firmei CXA ECO PLAST CLEAR”

de | 9.05.2018 09:49 | Actualitate

2 JenicaDumitruAmplasamentul firmei CXA ECO PLAST CLEAR SRL, amendată acum două luni cu 200.000 de lei de Garda de Mediu pentru că, printre altele, depozita deșeurile direct pe pământ la Ștefănești, va fi verificat joi 10 mai, de la ora 11, de către Primăria Ștefănești și Agenția pentru Protecția Mediului Pitești.
Legat de această verificare și de activitatea firmei sus-menționate, Ioana Jenica Dumitru, primarul orașului Ștefănești, ne-a declarat următoarele: ”Joi voi trimite la fața locului inspectorii de Mediu din cadrul Primăriei Ștefănești. În același timp vreau să precizez foarte clar, ca să nu existe niciun fel de dubii, că poziția mea rămâne fermă: nu voi da aviz pozitiv pentru continuarea activității firmei respective. Voi înainta Consiliului Local al orașului Ștefănești o solicitare în care voi propune ca avizul, în cazul în care ni se va solicita, să fie negativ. Sper ca și domnii consilieri locali să fie în asentimentul meu pentru ca situația prin care am trecut în privința deșeurilor să nu se mai repete. Sunt un edil care își dorește un oraș curat, fără gunoaie, un oraș în care copiii să crească sănătoși și să respire un aer curat”.
Pe 8 mai a.c., APM Argeș a trimis o adresă Primăriei Ștefănești, adresă în care îi solicită să desemneze un reprezentant în vederea participării la verificarea amplasamentului firmei CXA ECO PLAST CLEAR. Verificarea face parte din procedura de emitere a autorizației de mediu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii