Web Analytics

Primăria Piteşti vrea să afle cât de mulţumiţi sunt piteştenii de transportul în comun

de | 22.02.2017 08:36 | Politica si Administratie

autobuz pitesti

În perioada 25 februarie – 31 martie 2017, în intervalul orar 16:30-21:30, Primăria Municipiului Pitești, prin intermediul Universitătii Pitești, va derula o campanie de intervievare a populației în vederea elaborării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Pitești.
Interviurile au ca scop stabilirea situației actuale privind cererea și oferta de transport, pentru stabilirea măsurilor de îmbunătățire a mobilității urbane în Municipiul Pitești.

Interviurile vor cuprinde următoarele: date generale despre gospodărie; date despre fiecare membru al gospodăriei; date privind fiecare deplasare efectuată în ziua precedentă interviului – originea, destinația si scopul deplasării; moduri de transport folosite; timpul de călătorie cu fiecare mod de transport (inclusiv timpul de așteptare); date despre disponibilitatea locurilor de parcare și timpul necesar găsirii unui loc de parcare pentru cei care utilizează autoturismul ca mijloc de deplasare.

Toate informațiile furnizate vor fi tratate confidențial și vor fi utilizate în întocmirea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Pitești.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii