Web Analytics

Primăria Piteşti oferă doar un milliard de lei vechi pentru brand-ul FC Argeş

de | 4.05.2017 17:17 | Sport

13 FCArgesÎn sfârșit a apărut o ofertă pentru brand-ul FC Argeş. Așa cum era de așteptat, Primăria Piteşti este entitatea juridică care a făcut acest demers. Autoritățile locale au făcut așadar o ofertă concretă pentru preluarea de la administratorul judiciar al brand-ului FC Argeş, brand sub care să evolueze din sezonul 2017-2018, în Liga a II-a de fotbal, SCM Piteşti.
Potrivit unui raport în acest sens transmis Consiliului Local, Primăria oferă administratorului judiciar un milliard de lei vechi, adică echivalentul a mai puțin peste 22.000 de euro pentru cumpărarea brand-ului FC Argeş. Suma reprezintă 14% din valoarea la care s-a ajuns cu evaluarea brand-ului la cererea administratorului judiciar care administrează clubul după intrarea acestuia în faliment. Primăria a mai anunțat Consiliul Local că dacă administratorul judiciar și implicit creditorul majoritar, care este ANAF-ul, nu va fi de acord cu suma respectivă, va trece la negocieri. Amintim că echipa de Liga a III-a a Primăriei, SCM Pitești, antrenată de Nicolae Dică și care joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin”, este matematic promovată în Liga a II-a.
Promovarea a survenit în urma victoriei pe care echipa antrenată de Nicolae Dică a obţinut-o în deplasare la Atletic Bradu, coroborată cu înfrângerea urmăritoarei FC Voluntari II pe teren propriu în faţa lui Steaua II. Piteştenii au câştigat cu 3-1 (2-0), cu acelaşi scor pierzând Voluntariul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii